Ce este
Ordinul Militar Sfanta Maria
Crestin Ortodox

«Ordinul Militar Sfanta Maria – Crestin Ortodox» – (din punct de vedere al clasificarii heraldice) - face parte din categoria “Ordinelor Cavaleresti prin Juramant”, si al «Ordinelor de Onoare», fiind fondat de catre membrii sai care fac un juramant de credinta, de onoare si etica cavalereasca, pentru o perioada nedeterminata de timp. Ordinul este condus de un Mare Comandor – ridicat si decorat in grad de cavaler prin decret prezidential pentru promovarea constanta a datinilor, traditiilor si obiceiurilor.

Ordinul se constituie avand la baza un Honorum Fons («izvor de onoare») ideatic si istoric propriu, desprins din traditiile milenare , simbolismul si radacinile spirituale ale Bisericii Ortodoxe Romane precum si din promovarea recunostintei fata de Cultul Eroilor, Martirilor Neamului Romanesc dar si fata de seniorii generatiei noastre.

text-separator

 

Ce isi propune
Ordinul Militar Sfanta Maria
Crestin Ortodox

Ordinul are in exercitiul functionalitatii sale cele trei componente:

  • Sprijinirea neconditionata a Bisericii Ortodoxe Romane
  • Revigorarea patriotismului national prin cinstirea si eternizarea Eroilor si Martirilor Neamului
  • Sustinerea activa prin dezvoltarea unui sistem privat de servicii de ingrijire la domiciliu pentru persoanele varstnice in general (si in particular pentru cele provenind din sistemul de aparare) disponibile pe intreg teritoriul de competenta si un cost rezonabil pentru beneficiari.

   Prin dezvoltarea acestor servicii si programe ale Ordinului se pot crea locuri de munca care nu necesita calificare sau supercalificare profesionala ci si numai absolventi de zece clase liceale si care urmeaza gratuit cursurile Institutului de Terapii complementare si prim ajutor ,,Sfantul Pantelimon”.

   Consideram o datorie de baza a Ordinului fata de societate prin sprijinirea si crearea acestor modele sociale de intrajutorare umana cu atat mai mult cu cat Estul Europei si Romania in particular sunt afectate profund de fenomenul imbatranirii demografice, presiunea crescanda asupra sistemului de pensii sociale si asigurari si nu in ultimul rand asupra presiunii uriase exercitate asupra sistemului de sanatate.

 

ro en en

aplica-online donatii

icoana-sfanta-maria

Institutul de Terapii Complementare si Prim-Ajutor <<Sf. Pantelimon>>

servicii-prim-ajutor-de-baza-Ordinul-Maria

emergency-services-registrul-paramedicilor-Ordinul-Maria

IAFC-Emergency Services - Membership Institutul de Terapii Complementare si Prim-Ajutor

Vizitatori Online

We have 4 guests and no members online

senior-resist-ingrijire-la-domiciliu-Ordinul-Maria

senior-business-mentenanta-de-portofoliu-Ordinul-Maria

senior-plus-centre-recuperare-terapii-alternative-Ordinul-Maria

senior-mixt-travel-excursii-recreative-Ordinul-Maria

senior-px-market-centre-logistice-Ordinul-Maria

senior-transfer-servicii-funerare-transfer-international-Ordinul-Maria

DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL TAU

FACILITATI MEMBRII

The biggest bookie William Hill United Kingdom link.