logo servicii prim ajutor de baza Ordinul Maria

 

Ordinul Militar Sfanta Maria – Institutul de Terapii Complementare si prim ajutor Sfantul Pantelimon instruieste in cadru organizat, personalul din cadrul societatilor comerciale al institutiilor sau organizatiiilor, in acordarea primului ajutor in situatii de urgenta, formarea persoanelor desemnate pentru acordarea Primului Ajutor.conform art 10 din legea 319/2006 SSM(protectia muncii)

Cursul are la baza prevederile din tematica si manevrele de ,,Prim Ajutor” a paramedicilor SMURD din primul ajutor calificat, adaptate la ,,Primul Ajutor de Baza” ce se vor efectua de persoanele desemnate din Societatile Comerciale, Institutii s/sau Organizatii militare si civile de pensionari.

Cursurile de instruire ,,Acordarea Primului Ajutor de Baza “ au loc la sediul societatilor sau organizatiilor mai sus mentionate sau al nostru, folosindu-se materialele moderne de prezentare, respectiv: laptop, videoproiector, ecran, manechine, targa, mulaje rani, consumabile medicale etc.

Cursul se poate adapta si specializa in functie de pericolele majore sau posibile din cadrul institutiei dumneavoastra. La finalul cursului participantii vor primi Certificatul de Atestare a gradului de instruire in Acordarea Primului Ajutor. Cursul are Certificare ISO 9001 si ISO 14001, fiind sustinut de cadre medicale ,cadre militare in rezerva,preoti militar cu experientai in activitatea didactica, atestate ca ,,formatori de formatori” – CNFPA.

Costul unui curs este negociabil pentru grupuri organizate.

Ordinul Militar Sfanta Maria – Institutul de Terapii Complementare si prim ajutor Sfantul Pantelimon este o organizatie neguvernamentala, non-profit, apolitical avand ca scop salvarea de persoane prin acordarea primului ajutor de baza, crearea unor ,,pepiniere” de viitoare cadre pentru SMURD , ISU si sistemul sanitar in general.

Ordinul Militar Sfanta Maria prin Institutul de Terapii Complementare si prim ajutor Sfantul Pantelimon este membru cu drepturi depline

INTERNATIONAL

  • IAFC departamentul Emergency Medical Services cu sediul in USA Meadow Wood, Chantilly 4795, Washington
  • First Aiders Association cu sediul in Harben House, Tickord str. Newport Pagnen UK ( Marea Britanie)
  • IFA – FIV.org (International Federation on Ageins) cu sediul central in Toronto ( Ontario) Canada

INTERN

  • Ordinul Militar Sfanta Maria prin intermediul Institutului de Terapii Complementare si prim ajutor (invatamant non - formal) are semnate protocoale de recunoastere a diplomelor eliberate si competentelor profesionale ale absolventilor sai cu:
  • Federatia Militarilor din Romania
  • Mitropolia Ardealului
  • Episcopia Harghitei si Covasnei

 

Organizare teritoriala

Ordinul Militar Sfanta Maria – Institutul de Terapii Complementare si prim ajutor Sfantul Pantelimon dispune de filiale deschise sau in curs de deschidere in Regiunile Romaniei. Activitatile regionale sunt coordonate de un comandor al Ordinului.

Oferta organizationala

In cadrul departamentelor regionale sau judetene (dupa caz) se ofera urmatoarele servicii:

1) Cursuri prim ajutor de baza
2) Inchiriere paramedici pentru manifestarile cu caracter public, competitii sportive, evenimente, mitinguri, manifestari religioase, alte activitati cu numar mare de persoane (pe baza de contract)
3) Programe punctuale de asistenta sociala, prim ajutor de baza sau asistenta recreativa cu persoanele care fac parte din asociatiile militarilor in rezerva si retragere din Romania cu care Ordinul Militar Sf. Maria are Memoranduri de colaborare precum si alte asociatii, sindicate de pensionari.
Programele derulate sunt: Senior #Rezist, Senior # Bussines, Senior # Plus, Senior # (Px) Market, Senior # transfer.

ro en en

aplica-online donatii

icoana-sfanta-maria

Institutul de Terapii Complementare si Prim-Ajutor <<Sf. Pantelimon>>

servicii-prim-ajutor-de-baza-Ordinul-Maria

emergency-services-registrul-paramedicilor-Ordinul-Maria

IAFC-Emergency Services - Membership Institutul de Terapii Complementare si Prim-Ajutor

Vizitatori Online

We have 3 guests and no members online

senior-resist-ingrijire-la-domiciliu-Ordinul-Maria

senior-business-mentenanta-de-portofoliu-Ordinul-Maria

senior-plus-centre-recuperare-terapii-alternative-Ordinul-Maria

senior-mixt-travel-excursii-recreative-Ordinul-Maria

senior-px-market-centre-logistice-Ordinul-Maria

senior-transfer-servicii-funerare-transfer-international-Ordinul-Maria

DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL TAU

FACILITATI MEMBRII