logo emergency services registrul paramedicilor Ordinul Maria

 

  • Avand in vedere situatiile din ce in ce mai alarmante privind infractiuni la adresa persoanelor in varsta precum si accentuarea vulnerabilitatilor adresate acestei categorii sociale (persoanelor in varsta) – Ordinul Militar Sf. Maria a implementat un sistem online activ care pe baza numarului matricol al paramedicului, acesta sa poata fi vizualizat in baza de date a Ordinului limitand astfel uzurparea de calitati mincinoase sau a uzului de functie sau uniforma precum si a celorlalte elemente de signalectica ale acestuia.
  • Baza de date se constituie in concordanta cu Legea nr. 506/2004 modificata prin Legea nr. 272/2006, pentru completarea art. 7 din Legea 506/2004 si OUG NR. 13/2012 privind legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
  • Orice membru al Ordinului Militar Sf. Maria este obligat ca in momentul in care o autoritate a Statului, SMURD, ISU sau un membru pensionar cu care Ordinul are incheiate memorandumuri de colaborare – il legitimeaza – acesta sa poata face dovada cu celeritate (inclusiv prin terminal electronic) de apartenenta la sistem.
  • Fiecare regiune ( sau judet) dupa caz va dispune de Registrul paramedicului din filiala cel care dispune de inregistrarea sau radierea unui membru este comandorul local.
  • Acestuia ii revine responsabilitatea legala de a efectua toate operatiile legale de inregistrare sau radiere a unui membru din zona de competenta.  
ro en en

aplica-online donatii

icoana-sfanta-maria

Institutul de Terapii Complementare si Prim-Ajutor <<Sf. Pantelimon>>

servicii-prim-ajutor-de-baza-Ordinul-Maria

emergency-services-registrul-paramedicilor-Ordinul-Maria

IAFC-Emergency Services - Membership Institutul de Terapii Complementare si Prim-Ajutor

Vizitatori Online

We have 3 guests and no members online

senior-resist-ingrijire-la-domiciliu-Ordinul-Maria

senior-business-mentenanta-de-portofoliu-Ordinul-Maria

senior-plus-centre-recuperare-terapii-alternative-Ordinul-Maria

senior-mixt-travel-excursii-recreative-Ordinul-Maria

senior-px-market-centre-logistice-Ordinul-Maria

senior-transfer-servicii-funerare-transfer-international-Ordinul-Maria

DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL TAU

FACILITATI MEMBRII