logo senior mixt travel excursii recreative Ordinul Maria

 

  • Ordinul Militar ,,Sfanta Maria” este o organizatie non-profit, de origine crestina avand o structura si o ierarhie in aparatul de comanda si conducere semi-militara si autocrata.
  • Misiunea sociala a Ordinului este aceea in a promova egalitatea de sanse indiferent de varsta, sex, etnie, stare sociala dar si promovarea valorilor crestine.
  • Misiunea prioritara a Ordinului Militar Sfanta Maria este aceea de a contribui la gasirea unor rezolvari ale problemelor pentru persoanele in varsta (din cadrul Asociatiilor Militarilor in rezerva si retragere dar si ale celor de pensionari civili) prin oferirea unor solutii temporare dar totodata  si creearea mediului  in cadrul structurilor acestora  de dezvoltare a unor programe care sa asigure aptitudini pentru modele de economie sociala si sustenabilitate economica intr-o societate concurentiala suficient de intoleranta si reticenta fata de cei varstnici.

Programul Senior mixt Travel

  • Programul Senior mixt Travel este un model social creat de Ordinul Militar ,,Sfanta Maria“ in parteneriat cu asociatiile de pensionari militari si civili in vederea organizarii si functionarii unei retele de turism, excursii culturale si recreative pentru seniori, dar mai ales pentru cei singuri care din motive independente de vointa lor sufera de excluziune sociala.

 

Programe derulate:

 • Clubul oamenilor singuri
Marca inregistrata la nivel national. Se doreste o retea de cluburi proprie sau in parteneriat cu diversi agenti economici unde seniorii sa poata socializa, dansa, participa la evenimente culturale, etc. Activitatea se desfasoara sambata in regim individual sau vinerea ( sau dupa caz in ziua unui eveniment legat de onomastica acestora conform calendarului religios) in parteneriat cu asociatiile pensionarilor, militari in rezerva si retragere precum si cei civili. La Brasov functioneaza cu succes un astfel de club inca din anul 2014.
 • Organizarea de excursii interne prin intermediul asociatiilor de pensionari – Ordinul Militar Sf. Maria avand rol de unitate de Management si contractor intern.
 • Organizarea de excursii externe prin intermediul asociatiilor de pensionari – Ordinul Militar Sf. Maria avand rol de unitate de Management si contractor extern.
 • Organizarea unei retele de senior (mixt*) travel pe langa fiecare comanderie functionala prin crearea unor retele de cazare(senior hotel) la familii de pensionari – (care doresc sa cunoasca alte familii– sau care doresc sa dispuna de un venit suplimentar constant )

 *Nota – mixt travel – socializare si in acelasi timp posibilitatea de a castiga si bani, tarifele in acest sistem fiind modice – iar programul adresandu-se doar pensionarului care doreste sa practice un turism social. Sau din necesitati medicale

ro en en

aplica-online donatii

icoana-sfanta-maria

Institutul de Terapii Complementare si Prim-Ajutor <<Sf. Pantelimon>>

servicii-prim-ajutor-de-baza-Ordinul-Maria

emergency-services-registrul-paramedicilor-Ordinul-Maria

IAFC-Emergency Services - Membership Institutul de Terapii Complementare si Prim-Ajutor

Vizitatori Online

We have 8 guests and no members online

senior-resist-ingrijire-la-domiciliu-Ordinul-Maria

senior-business-mentenanta-de-portofoliu-Ordinul-Maria

senior-plus-centre-recuperare-terapii-alternative-Ordinul-Maria

senior-mixt-travel-excursii-recreative-Ordinul-Maria

senior-px-market-centre-logistice-Ordinul-Maria

senior-transfer-servicii-funerare-transfer-international-Ordinul-Maria

DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL TAU

FACILITATI MEMBRII