logo senior transfer servicii funerare transfer international Ordinul Maria

 

  • Ordinul Militar ,,Sfanta Maria” este o organizatie non-profit, de origine crestina avand o structura si o ierarhie in aparatul de comanda si conducere semi-militara si autocrata.
  • Misiunea sociala a Ordinului este aceea in a promova egalitatea de sanse indiferent de varsta, sex, etnie, stare sociala dar si promovarea valorilor crestine.
  • Misiunea prioritara a Ordinului Militar Sfanta Maria este aceea de a contribui la gasirea unor rezolvari ale problemelor pentru persoanele in varsta (din cadrul Asociatiilor Militarilor in rezerva si retragere dar si ale celor de pensionari civili) prin oferirea unor solutii temporare dar totodata  si creearea mediului  in cadrul structurilor acestora  de dezvoltare a unor programe care sa asigure aptitudini pentru modele de economie sociala si sustenabilitate economica intr-o societate concurentiala suficient de intoleranta si reticenta fata de cei varstnici.

Programul Senior # Transfer

  • Programul Senior # Transfer este un model social creat de Ordinul Militar ,,Sfanta Maria“ in parteneriat cu asociatiile de pensionari militari si civili in vederea organizarii si functionarii unei retele de suport pentru seniorii aflati in nevoie si suferinta privind pierderea unui membru al familiei, organizarea procedurilor aferente dar si crearea unor proceduri  pentru animalul de companie favorit.

 

Programe derulate:

 • Organizarea evenimentelor si formalitatilor necesare (inhumarii) ca urmare a pierderii unui membru al familiei (intern sau aflat peste hotare – international).
 • Organizarea unui parteneriat cu Asociatii acreditate ale psihologilor din Romania pentru consiliere de specialitate psihologica.
 • Organizarea meselor si celorlalte reguli stabilite de cultura religioasa a fiecarui membru in parte.
 • Organizarea deplasarilor externe
 • Organizarea evenimentelor si formalitatilor necesare (inhumarii) ca urmare a pierderii unui animal de companie (cimitirul animalelor).
 • Organizarea preluarii si readoptiei unui animal de companie ca urmare a trecerii in nefiinta a stapanului acestuia si cand nici un membru valid al familiei nu doreste sa preia animalul respectiv.

ro en en

aplica-online donatii

icoana-sfanta-maria

Institutul de Terapii Complementare si Prim-Ajutor <<Sf. Pantelimon>>

servicii-prim-ajutor-de-baza-Ordinul-Maria

emergency-services-registrul-paramedicilor-Ordinul-Maria

IAFC-Emergency Services - Membership Institutul de Terapii Complementare si Prim-Ajutor

Vizitatori Online

We have 6 guests and no members online

senior-resist-ingrijire-la-domiciliu-Ordinul-Maria

senior-business-mentenanta-de-portofoliu-Ordinul-Maria

senior-plus-centre-recuperare-terapii-alternative-Ordinul-Maria

senior-mixt-travel-excursii-recreative-Ordinul-Maria

senior-px-market-centre-logistice-Ordinul-Maria

senior-transfer-servicii-funerare-transfer-international-Ordinul-Maria

DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL TAU

FACILITATI MEMBRII